Bästa 60% tangentbord

Bästa 60% tangentbord 2023

De flesta människor missar en bekväm skrivupplevelse när de jobbar, eftersom de stora enheterna kostar mycket och de bärbara tangentborden är små och skrangliga. 

Genom att använda ett 60-procentigt tangentbord i stället för en fullstor eller kompakt uppsättning kommer du att märka att du får det mycket bekvämare på skrivbordet och fortfarande har plats för andra enheter.

I den här artikeln rankar vi de bästa 60-procentiga tangentborden som är bäst för spel och allmänt bruk. De är också populära bland kodare och programmerare. 

oavsett om du vill kunna anpassa dina layouter för spel eller för effektivitet är ett 60-procentigt tangentbord värt att titta på.


Bästa 60 % tangentbordet – Allt inräknat

SteelSeries Apex Pro Mini Wireless

Den ultimata 60 %-lösningen är inte längre bara en dröm, eftersom Steel Series Apex Pro Mini Wireless gör den till verklighet. 

Med sina anpassningsbara magnetiska tangenter kan du justera förflyttningsavståndet per tangent, från ultrakänslig till skrivvänlig, vilket gör det här tangentbordet perfekt för arbete eller lek. 

Det finjusterade tangentbordet är utmärkt för såväl spel som för att skriva.

Den här kompakta tangentbordsdesignen tar upp minimalt med utrymme samtidigt som den är en fröjd för ögonen med sina mjuka och flödande kurvor.

Detta trådlösa tangentbord kan anslutas via bluetooth eller USB vilket gör att du inte behöver oroa dig för fula kablar.

. Det är stänkbeständigt, har anti-ghosting-teknik och är hållbart.

Apex Pro Mini levererar högklassig prestanda, men förblir ändå ett prisvärt val för spelaren som letar efter ett mindre tangentbord. det är ett kraftfullt och elegant konstverk.


Bästa 60 %-tangentbord i övre mellanklassen

Razer Huntsman Mini Analog

Mini Analog har också några snygga funktioner, som till exempel en funktion för att justera avståndet före färd, men Razers optiska strömbrytare är inte lika konsekventa eller exakta som de magnetiska strömbrytarna på SteelSeries Apex Pro Mini Wireless.

Razer har fler funktioner, t.ex. en flätad kabel och längre batteritid, och har även anpassningsbar RGB-bakgrundsbelysning.

Det finns några roliga extrafunktioner på det här tangentbordet, som att ändra pulsen på bakgrundsbelysningen eller ställa in makron med Razer Synapse-appen. ( Synapse är en otroligt populär app som du kan använda för att anpassa dina tangentbordsinställningar).

Razer Huntsman Mini Analog är lika kapabel som vårt bästa val, men med några extra funktioner och något sämre prestanda på vissa områden.

Den har dock ett analogt läge. Genom att trycka ner knappen längre ner fungerar det som en analog pinne på en gamepadkontroll.  När det här läget är aktiverat kan du ge finjusterad input i spel som racing- eller flygsimulatorer. 

Det är värt att notera att det här är en enhet med enbart kabel, så du måste göra lite kabelhantering. Tack och lov är kabeln en avtagbar USB-A- till USB-C-kabel, så om du tycker att den är för stel eller skrymmande kan du enkelt byta ut den mot något mer flexibelt, eller överväga att använda ett befintligt trådlöst tangentbord eller en befintlig trådlös mus med den.


Bästa 60 %-tangentbord i mellanklassen

Corsair K65 RGB MINI

Vi anser att ett tangentbord för spel bör ha en tydlig och lättillgänglig layout med minimala avbrott, att tangenterna bör vara mycket responsiva och framför allt att det bör utföra sina spelfunktioner på en konkurrenskraftig nivå.

Corsair K65 RGB MINI är ett elegant, kompakt tangentbord med en aggressiv design.

Med justerbar, 6-färgad tangentbelysning kommer du att njuta av orubbligt fokus genom varje spelsession.

Tangentkapslarna är också tillverkade av en slitstark PBT-plast för en långvarig livslängd med minimalt slitage av glansen.

Oavsett om du spelar eller skriver ett förslag är det ingen tvekan om att det här kvalitetstangentbordet ger komfort och stil.

Corsair K65 RGB är ett spel-tangentbord som är utformat för snabbhet och stil.

K65 har Cherry MX Speeds och är en klassisk spelbrytare med en fjäderlätt aktiveringskraft och ett kort förflyttningsavstånd för ett känsligt och smidigt tangenttryck genomgående.

Den ljusröda nyansen på de texturerade ABS-tangentkapslarna i kombination med den släta, matta finishen på ovansidan gör K65 till ett attraktivt tillägg på varje skrivbord.

De PBT-färgsublimerade tangentkapslarna har en skarp, smidig känsla och de bleknar aldrig.

K65 RGB PRO gaming-tangentbordet har en solid, utan krusiduller prestanda. Det är egentligen allt du behöver veta. Det levereras med Cherry MX-switchar och en mängd olika färgval för tangentkapslarna.

Byggkvaliteten är utmärkt och bakgrundsbelysningen är spektakulär.


Bästa 60 %-tangentbord i mellanklassen

Obinslab Anne Pro 2

Om du har en liten budget och ändå vill ha ett bra tangentbord för spel rekommenderar vi Obinslab Anne Pro 2. 

Dess superlätta, bärbara design gör det perfekt att ta med sig överallt och dess starka prestanda när det är kopplat med den medföljande kabeln gör det idealiskt för alla dina spelbehov.

Anne Pro 2 finns i en mängd olika switchtyper från märken som Kailh, Gateron och Cherry som du kan välja efter dina önskemål.

 Den levereras också med några färgglada keycaps för att lägga till lite personlig känsla. keycaps är dubbelshot PBT som känns bra på fingertopparna.

Det här brädet fungerar bra för både spel och skrivande och det kan användas i trådbundet eller trådlöst läge. Med en fn-overstroke fungerar modifieringstangenterna på höger sida som piltangenter när de är aktiverade.

Anne Pro 2-tangentbordet är ett utmärkt budgetalternativ som inte kompromissar med funktionerna.


Bästa billiga 60% tangentbord

Royal Kludge RK61

Om du letar efter en smidig skrivupplevelse på en budget kan ROYAL KLUDGE RK61 vara något för dig. Det här kompakta tangentbordet kombinerar massor av funktioner som finns i mycket dyrare tangentbord med ett pris som inte får dig att skrika.

Om du är en gamer som letar efter ett prisvärt kompakt tangentbord eller en anställd som är på språng och behöver ett litet bräde att ta med dig till både kontoret och hemmet, då är Royal Kludge RK61 verkligen ett utmärkt val.

RK61 ger dig möjlighet att byta ut standardbrytarna mot valfria mekaniska brytare, vilket ger dig total kontroll över vad du skriver med. Den finns också i flera olika varianter, vilket ger dig flera alternativ för en trådlös anslutning, bakgrundsbelysning, storlek och till och med en tyst version.

Även om den inte är lika polerad eller välbyggd som dyrare brädor är den perfekt om du bara vill ha en billig bräda som erbjuder stort värde. Dessutom kan du tack vare det hot-swappable kretskortet anpassa utseendet på ditt tangentbord för att verkligen göra det till ditt eget.

För att skapa den här listan över de bästa 60 %-tangentborden har vi tagit hänsyn till pris, kundrespons och produkttillgänglighet för att rekommendera de bästa tangentborden och hjälpa dig att hitta det perfekta 60 %-tangentbordet för dina behov och din budget. 

Vårt mål är att vara så opartiska som möjligt, och vi beelieve att det bästa 60-procent-tangentbordet kommer till ett rimligt pris, är lätt att få tag på och utgör ett funktionellt tillägg till ditt liv.

Lämna en kommentar